A Warzone játékosok azt követelik a fejlesztőktől, hogy legyen kicsit több flinch a Kar98k és a Swiss K31 esetében, hisz úgy gondolják, hogy a fegyverek túl erősek.

Néhány Warzone játékos felvetette, hogy a fejlesztők a sniperek kiegyensúlyozásával egyáltalán nem foglalkoznak, és azt javasolják, hogy a „javítsák” a flinch hiányát a két legnépszerűbb Sniper esetében. A sniperkedés már nagyon régóta alapvető része nem csak a Warzone-nak, de az egész Call of Duty-nak is.

A játékosok szeretik használni a snipereket, és kipróbálni erejüket az automata fegyverekkel szemben. Néhány játékos valóban úgy gondolja, hogy bizonyos sniperek egy kicsit túl erősek az 5. szezonban.

Egy Reddit-felhasználó, ‘thecremeegg’ a Kar98k és a Swiss K31 kapcsán tette közzé a véleményét.

Tehát mint említettük, a játékosok problémája a flinch, pontosabban annak a hiánya.

Az érv az, hogy azért kell ezeknek a snipereknek több flinch, hogy a játékosok nehezebben tudjanak fejlövést leadni, miközben rájuk lőnek. Más Warzone játékosok egyetértenek a hozzászólásokban, azt sugallva, hogy ezek a sniperek,  – különösen a Kar98k -, túl dominánsak, és jöhetne a nerf is.

Can we talk flinch on the Kar & Swiss? from CODWarzone

 

Másrészt azonban azért olyan erősek ezek a fegyverek, mert sokkal nagyobb tudás és gyakorlat kell egy sniper használatához és tökéletesítéséhez, mint mondjuk egy Krighez aminek még recoilja sincs. Illetve, ha sniperrel elhibázol egy lövést közelebbről, akkor elég valószínű, hogy neked annyi.

Bármi is történik ezekkel a fegyverekkel, akár úgy döntenek a fejlesztők, hogy nerfelik őket, akár nem, nem lehet mindkét félnek megfelelni. Te mit gondolsz? 

https://leet.hu/shop/back2school/

forrás: charlieintel

×