Sőt, nem csak a Pentakill skinek, a 11.18-as patch még egy Hextech Tristana skint is betuszkol a kínálatba.

Csütörtök van, ami azt jelenti, hogy egy újabb frissítést kell megnéznünk, ami épp most landolt a PBE-n. A League of Legends 11.17-es javítás már megérkezett az élő szerverekre, a 11.18-as pedig most landolt a játék tesztszerverén.

Ahogy azt már láthattátok a Riot közösségi média csatornáin a patch sztárjai a League metál zenekarának, a Pentakillnek az új skinjei – valamint a banda legújabb tagja.  A hét eleji nyomokat követően Viego, a letaszított király, a saját Pentakill skinjével mutatkozott be.

 

Illetve Karthus, Kayle, Mordekaiser, Olaf, Sona és Yorick is kaptak saját Pentakill III: Lost Chapter skineket, a banda pár hét múlva megjelenő, azonos című új albumának tiszteletére. Ezeket lentebb videókban is megtekinthetitek. Tristana pedig egy Hextech skint kap ebben a patchben.

Ahogy az gyakran előfordul, amikor egy friss patch megjelenik, egyelőre nincsenek bajnok vagy tárgy egyensúlyi változások, amiket megosztottak volna. De a 11.18-as tesztelési ciklus során folyamatosan figyeljük ezeket a jegyzeteket, mivel mindegyiket megosztjuk veletek, amint a PBE-re kerülnek.

Új bajnok skinek

PENTAKILL III: LOST CHAPTER KARTHUS – 1350 RP

PENTAKILL III: LOST CHAPTER SONA – 1350 RP

PENTAKILL III: LOST CHAPTER MORDEKAISER – 1350 RP

KARTHUS, SONA és MORDEKAISER splash artja:

PENTAKILL III: LOST CHAPTER KAYLE – 1350 RP

PENTAKILL III: LOST CHAPTER OLAF – 1350 RP

 

PENTAKILL III: LOST CHAPTER YORICK – 1350 RP

 

KAYLE, OLAF és YORICK splash artja:

PENTAKILL III: LOST CHAPTER VIEGO – 1350 RP

 

PENTAKILL III: LOST CHAPTER VIEGO splash art:

HEXTECH TRISTANA – 10 Gemstone

Illetve Hextech Tristana splash art:

Egyelőre ez minden, amit a League of Legends  11.18-as patch-ről tudunk, de mindenképp írunk majd a továbbiakról is, amint azok megérkeznek a PBE szerverekre az elkövetkezendő napokban.

Addig is, mit gondoltok az új Pentakill skinekről?

https://leet.hu/shop/back2school/

×