Eddig tartott a dráma, az OnlyFans teljes visszavonulót fújt: minden marad a régiben, továbbra is lesz pornó.

Néhány nappal ezelőtt az OnlyFans ledobta az atomot és az OnlyFans applikáció után szinte rögtön bejelentették, hogy október 1-től minden olyan képes és mozgóképes tartalmat betiltanak az oldalon, amely szexuális aktust jelenít meg. Ennek egyetlen oka, hogy a bankok és a fizetési felületek kihátrálással fenyegették meg a vállalatot – hasonlóan a 2020. decemberi Pornhub-esethez, amikor a VISA és a Mastercard is otthagyta a platformot.

A bejelentés margóján természetesen megjegyezték, hogy próbálnak olyan új szabályzatot kitalálni, amivel mindenki elégedett lesz, de jól tudjuk, hogy ez aligha valósulhatott volna meg a pornó kitiltása mellett egy olyan oldalon, ami lényegében rommá keresi magát a felnőtt tartalmakkal.

Ezután szinte rögtön megkezdődtek a spekulálások, melyeket soha nem látott dokumentumokra alapoztak, melyek lényegében azt mondták, hogy nyugi-nyugi, marad a pornó. Mindeközben az OnlyFans kiküldte az emaileket is a tartalomgyártóknak, melyben közölték velük, hogy bizony a dolog valós, ideje felkészülni a változásra.

Augusztus 25-én azonban nagyot fordult a világ az OnlyFans körül, amely újonnan azt jelentette be, hogy mégis maradhat a pornó.

És itt nem az október 1-től érvénybe lépő új szabályzaton változtattak, hanem teljes visszavonulót fújtak, és semmiféle változás nem lesz.

Hogy ennek hátterében mi állhat, azt nem tudhatjuk, hivatalosan ugyanis nem részletezték a döntést – tehát simán lehet, hogy egy szimpla médiahekk volt az egész, hogy még nagyobb figyelmet adjanak az éppen elinduló és ténylegesen pornó és meztelenkedés mentes OFTV-nek.

Mindezt talán sohasem fogjuk megtudni, de legalábbis nem mostanság, ahogyan az is egy nagy kérdőjel, hogy az elvándorolt felnőtt tartalmat gyártók is meggondolják-e magukat, és visszatérnek az OnlyFansre. A vállalat ugyanis nagyon nem kevés pénzt keresett a pornográf tartalmakkal. A legutóbbi mérések szerint 1 millió alkotó 85 millió aktív felhasználónak készít valamilyen tartalmat – akik évi 2 milliárd dolláros forgalmat bonyolítanak, ebből 400 millió dollár landol a vállalatnál, a többi a tartalomgyártók jussa.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×