Megérkezett a legújabb FUTTIES SBC Player, Anthony Martial személyében! Lássuk, hogy mivel is állunk szemben!

A Manchester United 25 éves francia támadója, Anthony Martial lett a soron következő játékos, aki az SBC-ből megszerezhető lapok táborát gyarapítja. Nagyjából 500 és 600 ezer Coin közötti összegre van szükségünk, hogy abszolváljuk a 8 db küldetést és a miénk legyen a 95-ös ratinggel érkezett kártya.

A statisztikáit elnézve egy gyors, tulajdonképpen jól is lövő, jó labdavezetéssel megáldott játékossal van dolgunk, 5* mindkét érték, tehát a Skill Moves és a Weak Foot is. Passzolás szempontjából viszont hagy némi kívánnivalót maga után, hiszen a hosszú passzolása a kártya pozitívabb értékeivel szemben igencsak alacsony, a Vision és a Crossing értékek sem a legmagasabbak sajnos.

Hogy érdemes-e megcsinálni, az pusztán azon múlik, hogy mennyi türelmetek van arra, hogy végigcsináljatok 8 SBC-t több mint félmillió Coin értékben, valamint hogy ez a pénzmennyiség, vagy játékosállomány a rendelkezésetekre áll-e. Mindamellett, én kicsit lejjebb adtam a támadóknál azt a 99-es Pace-t, nálam egy 2 csatáros rendszer működik egy FOF 95-ös Havertz és egy FOF 98-as Foden személyében. Nekem beválnak, Hunter vagy Hawk Chemistry Style használata esetén meg sem érezni, hogy nem 99-es az a Pace, de hát ízlések és pofonok. Akikről beszéltem, árban is olcsóbbak. Persze az is közbeszólhat, hogy valaki például hatalmas Manchester United fan, és nem kérdés, hogy meg fogja csinálni, habár van nála olcsóbb, aki hasonlóan hatékony.

Nektek megvan már?

https://leet.hu/shop/back2school/

×