Miközben ma délután elérhető lesz az új ingyen játék az Epic Games Store-ban, ettől függetlenül egy Saints Row játék szintén ingyen tölthető.

Annak ellenére, hogy ma délután 5 órakor új ingyenes játék lesz elérhető az Epic Games kínálatában, közben tegnap szerdán még egy ingyenes játék került a kínálatba. Nem is akármit lehet most ingyen behúzni, mint a

Saints Row: The Third Remastered, ami már most ingyen tölthető szeptember 2-ig. Mától az Automachef is ingyenes lesz.

Saints Row: The Third Remastered

A Saints Row játék egyébként szeptember 2-ig, magyar idő szerint 17 óráig érhető el. Mint mindig, a játékot nulla forintért lehet megszerezni, és természetesen megmarad. Az időzítés tökéletes, hiszen az új Saints Row címet nemrég jelentették be a Gamescom Opening Night Live részeként, ami PC-re exkluzív lesz az Epicen. Az új Saints Row megjelenési dátuma február 25. A most elérhető játék a Steamen egyébként 39.99 euró lenne, ami majdnem 14 ezer forint.

A Saints Row-t különösen ajánljuk a GTA rajongóknak, hiszen lehet autókkal menőzni, lövöldözni, bankot rabolni.

 

Saints Row: The Third Remastered letöltés.

Ne felejtsétek el, hogy csütörtök délután (08.26.) 5 órától még egy ingyenes játék lesz elérhető.

Automachef

Az Automachef nehezen ajánlható, hiszen az erőforrás menedzsment-puzzle nem valószínű, hogy le fogja kötni az akciójátékokért rajongókat. Mindenesetre érdemes lehet adni neki egy esélyt, ugyanis egészen kiváló alkotás ez, amit a Hermes Interactive független stúdió készített, és amit a Worms játékokról ismert Team 17 segített nekik kiadni.

A játékban egy csomó különböző robotot építhetünk, a cél pedig a lehető leghatékonyabb automatikusan működő gyorsétterem építése. De nem lesz egyszerű dolgunk, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan állunk neki a feladatnak, sőt, az egészet még a robotok programozhatóságával is megfűszerezték. Bizony, a robotoknak saját kódot is írhatunk egy egyszerű vizuális rendszer segítségével, így alkotva teljesen egyedi masinákat.

Az ajánlatot itt találjátok!

Te melyiket húzod be?

https://leet.hu/shop/back2school/

×