A Gamescome 2021 alatt új betekintést kaphattunk a Call of Duty: Vanguard kampányába.

Miután a Call of Duty: Vanguard körül rengeteg hír érkezett a különböző szivárogtatóktól  és a Sledgehammer Games-től most, végre betekintést nyerhetünk a játék motorjának működésébe. Méghozzá egy 9 perces videót kaptunk.

A Gamescom 2021 nyitóestjén mutatták be az első hivatalos részletet a kampányból.

A trailer során tanúi lehettünk  tűzharcnak, mechanikának, és annak, hogy a mozgásnak milyen nagy szerepe lesz a Vanguardon belül.

 

Ahogy azt megszokhattuk a  Gamescom 2021 számos trailert mutatott be nekünk a közelgő AAA-címekről, például a Halo Infinite-ről. A Call of Duty azonban ismét ellopta a show-t, hiszen a Sledgehammer Games kitekerte a vörös szőnyeget, és először láthattuk a kampányt, ráadásul egy meglehetősen halálos és érdekes shotgun gyorsan a középpontba került.

A trailer során megismerhetjük a sztálingrádi csatát, és azt, hogy az valóban milyen pusztító volt az egész városban. A főhős átosonva az ellenséges vonalakon, útközben német erőket iktat ki a túlélése érdekében.

Ebben a trailerben sok mindent ki lehet venni a játékról, hiszen a Modern Warfare motorja végig látható. A Mounting visszatért, és maguk a fegyverek is sok hasonlóságot mutatnak a Warzone-hoz, így ez izgalmas lehet a játékosok számára.

Az egyik új fegyver, amit a rajongók rögtön észrevettek, az a vadonatúj shotgun, amit a főszereplő rendesen bemutat a trailerben. A fegyver pontos típusát egyelőre nem tudjuk beazonosítani, de a töltények körkörösen helyezkednek el a tárban, hasonló képen mint a Streetsweeper és a látottak alapján elég ütősnek tűnik.

Mit gondoltok a játékról most, hogy egy 9 perces videót is láthattunk a kampányból? 

https://leet.hu/shop/back2school/

×