A CX-9 után végre eljött a várva várt RAAL LMG napja is.

A várva várt RAAL LMG hivatalosan is bekerült a Modern Warfare-ba és a Warzone-ba is. Ám semmiféle előrejelzés nem volt ezzel kapcsolatban.

Néhány szerencsés játékos 2021 elején néhány napig legendás földi zsákmányfegyverként szerezhette meg a RAAL LMG-t, és a CX-9 SMG-t. Iszonyat erős volt ekkor mind a két fegyver, de hamarosan egy szó nélkül eltűntek, így a hatékony távolsági fegyverek rajongói vágyakozva várták a visszatérését.

Nos, végre eljött a pillanat, a hihetetlenül kemény LMG önálló fegyverként is elérhető, és csak egy nagyon egyszerű kihívást kell teljesítened ahhoz, hogy feloldd. Csak ne feledd, hogy a RAAL LMG egy Modern Warfare fegyver, ami azt jelenti, hogy a Cold Warban nem tudod majd feloldani.

Ahhoz, hogy feloldd a RAAL LMG-t, szerezz 5 killt 7 különböző meccsen, miközben Scout optikával felszerelt LMG-t használsz.

Ezt az Optic-ot kell használnod

Ha megvan a Modern Warfare, akkor a RAAL LMG feloldása egy laza 20 perces feladat. Miután megszerezted az 5 killt csak lépj ki, és kezdj egy új játékot – mivel a Modern Warfare-ban nem kell végignyomni a kört mint Cold War-ban.

Ezt Plunderben is viszonylag gyorsan véghez tudod vinni, ajánlom, hogy Storage Town közelében landolj, hiszen ott van mindig a nagy csata.

Ha a legtöbbet akarod kihozni a nagypapiból, akkor ezt az összeállítást ajánlom:

  • Muzzle: RAAL Monocore
  • Barrel: 32.0″ RAAL Line Breaker
  • Laser: Tac Laser
  • Optic: VLK 3.0x Optic
  • Underbarrel: FFS Oblique

Sajnos én személy szerint még nem tudtam kipróbálni Warzone-ban, de ha esetleg ti már pötyögtettetek vele, a kommentekben elmesélhetnétek az élményeteket a fegyverrel.

kiemelt kép: Metaphor

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×