Amióta csak jelen vannak, minden player vágya, hogy egy ICON MOMENTS játékos ugorjon ki az éppen nyitott packből. Mi most elhoztunk nektek egy ötös listát a legdrágább lapokkal.

Bizonyára sokaknak lehetnek irigyei, akiknek a játék során volt szerencséjük Icon Moments lapot nyitni, hiszen igencsak ritkán adta a játék a FUT legendáit. A szerencsésebbek elmondhatták, hogy nyitottak esetleg egy Moments Ronaldo-t, még ritkábban Pelé-t, vagy egy Cruyff-ot. Megmondom őszintén, én sem nyitottam még packből Icon Moments lapot, idén egy Prime Schmeichel-t sikerült összehoznom egy Jumbo Gold (!) packből, valamint az Icon SBC küldetésekből raktam össze egy Prime Hierro-t és egy Moments Gerrard-ot.

Ezúttal összeállítottunk egy listát, hogy éppen aktuálisan hogyan alakul az Icon Moments játékosok értéke a piacon, egészen pontosan az 5 legdrágább lapról lesz szó, amiket szembeállítunk a lejátszott meccsek számával.

1. Ronaldo

Kapásból a lista élén egy olyan játékossal van dolgunk, aki egyike az olyan lapoknak, amit nehezen, vagy szinte lehetetlen lehet megszerezni Market-en. R9 kerekítve 6,7 millió Coin értékben kapható jelenleg a piacon és a lejátszott meccsek száma is ritkaságát mutatja, mindössze 89 046.

2. Pelé

Pelé lapja jelenleg a 2. helyen áll, az Ő lapja a legmagasabb ratinggel rendelkező Icon Moments lap a játékban. Szintén egy nagyon ritka lapnak számít, hatalmas mázlija van annak, akinél pack nyitáskor kisétál. Nála is csekély a meccsek száma, összesen 90 403.

3. Ruud Gullit

Gullit 94-es Moments lapja listánk 3. helyére került. A holland legendával már több meccs ment le, de még mindig nem vagyunk 100 000 felett, egészen pontosan 92 530.

4. Ronaldinho

Ronaldinho, a brazil csoda Moments lapja folytatja a sort, maximum 3 200 000 Coin-ra van szükségünk, hogy be tudjuk szerezni a játékost. Az összes lejátszott meccsek száma az ő esetében 111 382.

5. Paolo Maldini

Listánk végére az olasz védő legenda, Paolo Maldini 95-ös Icon Moments lapja futott be, aki már 3 millió Coin alatt beszerezhető, jelenleg a legjobb Icon CB a FIFA 21-ben. Mindössze 71 163 lejátszott meccset jegyeznek nála.

+1 – Puskás Ferenc

Mivel idén először van magyar vonatkozása is az Icon játékosoknak, nem hagyhattuk ki, hogy megemlítsük Puskás Öcsi 95-ös Icon Moments lapját. A magyar legenda lapja csupán 704 000 és 900 000 Coin közötti összegbe kerül és a kártyával lejátszott meccsek száma itt már jóval magasabb, mint a Top 5: 302 029.

Nektek melyikük kaphatna helyet a csapatban? Netán kinyitottátok már valamelyiküket? 
https://leet.hu/shop/back2school/

×