A végtelenbe és tovább.

A Warzone előző szezonjában a cheaterek nem igazán fogták magukat vissza. Szinte minden elképzelhető csalásformát sikerült megvalósítaniuk az elmúlt hónapokban. A szokásos aimboton és wallhacken kívül az olyan finomságok sem maradtak ki, mint kiadatlan kozmetikai tárgyak használata vagy épp az összes játékos megpingelése egy pillanat alatt.

Most már a pálya felett is szabadon repkedhetnek a csalók!

Ezúttal ráadásul még Twitch klip is készült a szomorú eseményről. A csalók véletlenül (vagy épp direkt) a 100Thieves játékosába, Tommey-ba futottak bele egy Warzone meccsen. A sokat látott streamert is sikerült meglepniük, hirtelen nem is tudta, hogy pontosan mit lát a játékban, olyan gyorsan váltogatta a pozícióját a cheater. Tommey meglehetősen higgadtan kezelte a szituációt, inkább viccesen próbálta felfogni.

Nem sokkal később csapattársa, zJelly szemszögéből hamar kiderült, hogy a játékos valóban valamilyen teleportot, repülést biztosító cheatet használt. Szomorú, hogy erre a szintre süllyednek már le a csalók, de az ilyen jellegű csalásokat elég hamar lehet szűrni, reméljük a fejlesztők meg is teszik ezt.

×