Szoboszlai Dominik egy parádés duplázással a Stuttgart ellen azonnal belopta magát az RB Leipzig szurkolóinak szívébe. Ez alkalomból kifolyólag készítettünk egy kis visszatekintést az Ultimate Team történetében.

Hosszú, sérülten töltött időszak után az RB Leipzig 20 éves aranylábú magyarja, Szoboszlai Dominik 2 szenzációs találatával ismét elérte, hogy a futballvilág róla beszéljen. Teljesen jogosan, hiszen óriási jövő állhat előtte, ezt az EA is éreztette velünk az elmúlt évek során; nézzük meg, mekkora változáson is ment keresztül a FUT világában!

FIFA 19

Dominik első lapja egy 64-es bronz CAM-ként debütált az RB Salzburg színeiben, alacsony értékekkel, viszont a képen látható elszántsággal a szemében várható volt, hogy ennek nem itt lesz vége.

FIFA 20

A FIFA következő részében már több lehetősége akadt a fejlődésre, itt az alap kártyája már egy Rare Silver volt, amiben minden értéke haladt szépen előre, majd kapott egy 83-as Team of the Week lapot is, amiben a korábbihoz képest nagyot ugrott a 90-es Pace érték és a 87 Passing, valamint a 88 Dribbling. Menet közben érkezett hozzá egy 80-as Domestic Man of the Match kártya is.

FIFA 21 – A Jelen

Az idei játékba 75-ös Rare Gold lappal érkezett, e mellé a kártya mellé jött egy UCL lap is, majd – amikor átigazolt az RB Leipzig-ba – megérkezett a pontos mása mindkét lapból, csak a csapat változott meg. Idén 2 speciális lapot kapott, az egyik egy 81-es Hero lap volt, ugyancsak nagyobb (86) Pace kíséretében, majd a nagy kiugrás az EA-től akkor történt, amikor elérhetővé vált a 88-as Future Stars lapja, a képen látható kimagasló értékekkel.

Reméljük, hogy a továbbiakban is hasonló, ha nem jobb eredményekkel kápráztatja el a szurkolókat az idényben, mi pedig bízunk benne, hogy az EA nem lesz fukar jobbnál-jobb lapokat kiadni hozzá.

Ti várjátok már?

×