Egy friss Fortnite szivárgás szerint Suicide Squad skinek érkezhetnek a játékba, és nem éppen azok, akikre számítanál.

Az Epic Games évek óta utat tört magának a Fortnite-tal és a crossoverekkel – a DC-től kezdve a Marvelen át a Netflix-ig. Legutóbb ismét összeálltak a DC Comics-szal, hogy megünnepeljék a Suicide Squad megjelenését, Idris Elba karaktere, Bloodsport pedig skin formájában jelenik meg a Fortnite-ban.

 

A crossover azonban nem csak erre az egy skinre korlátozódik. Van még egy maréknyi kozmetikum is a játékban, és lehet, hogy még néhány skin is, ám ez rossz hír a Peacemaker-rajongóknak. A legutóbbi v17.40-es javítást követően, – mely az Among Us-szerű „Imposter Mode„-ot hozta el a battle royale-ba -, az adatbányászoknak sikerült rengeteg kiadatlan skinre és kozmetikumra rátenniük a kezüket.

A megerősített skinek közül a kiszivárogtató ShiinaBR gyorsan rámutatott, hogy valószínűleg még két Suicide Squad skin érkezik a Fortnite-ba. King Shark és Weasel.

 

„Ha az Epic még mindig dolgozik a Suicide Squad skineken, akkor ezek lesznek azok a karakterek, amiket nagy valószínűséggel megkapunk: SeesawSea = King Shark. SeesawFuzzy = Weasel” – tweetelte a kiszivárogtató. Bár magukról a skinekről nincsenek képek, és csak a filmből származó karakterekről vannak fotók.

Mivel mindkét skin kódnévvel rendelkezik, valószínűnek tűnik, hogy valóban megjelennek, ahelyett, hogy egy ideig csak ízelítőket kapnánk belőlük, majd soha nem látnának napvilágot. Hogy mikor lesznek elérhetőek, nos, ki tudja. A pletykák szerint más crossoverek is érkeznek még ebben a szezonban – köztük egy Naruto skin -, így ezek egyelőre háttérbe szorulhatnak.

Azért elég vicces lenne King Shark a Fortnite keretein belül, nem?https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

forrás: Dexerto, Shiina

×