Idén is sor került az UEFA Men’s Player of the Year, azaz az év legjobb férfi játékosának megválasztására, egy közönségszavazás formájában.

2021-ben 3 játékos között dőlt el, hogy ki lesz az év legjobbja: a francia N’Golo Kanté, a belga Kevin De Bruyne és az olasz Jorginho. A közönségszavazás győztese és ezzel az idei UEFA Men’s Player of the Year cím birtokosa:

N’Golo Kanté

Ezen apropóból a világ talán legjobb és legalázatosabb középpályása egy SBC-ben megszerezhető 99-es ratingű FUTTIES lapot kapott a játékban. Első ránézésre azt kell mondjuk, hogy ő is, akárcsak a FUTTIES PSG Messi, egy kiváló kártyát kapott. Minden értéke tökéletesen alkalmas arra, hogy egy tökéletes középpályás kerüljön a csapatunkba: kellőképpen gyors, jól fordul, remekül védekezik, kiváló a labdakezelése/labdavezetése is. Pozíció szempontjából pedig minden pozícióban 90 fölötti értékkel rendelkezik, tehát a pálya akármelyik pontján bátran használható.

A másik szembetűnő és meglepő dolog pedig az, hogy (platformonként eltérően) 300 és 400 ezer Coin szükséges a mindössze 3 küldetésből álló SBC teljesítéséhez. Egy ilyen jól sikerült kártya esetében ez igencsak ritka dolog, de legalább ezáltal több olyan játékos számára is elérhetővé válhat Kanté megszerzése, akiknek nem áll mindig a rendelkezésére több millió zseton.

Mindent összevetve, egy abszolút ajánlott kártya megszerzésére adódott esély a FIFA-tól, mondhatni kihagyhatatlan eleme egy tökéletesre tervezett csapatnak.

Ti már bezsákoltátok?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×