A valóságtól nem túl elrugaszkodott, de érdekes koncepció látott napvilágot.

Ha a jelenlegi iparági pletykákból indulunk ki, akkor bizony az iPhone 13 nem lesz túl nagy durranás. Kicsit átdolgozott notch, kicsit átalakított kamerák és talán 120Hz-ces kijelzők. Könnyen lehet, hogy maga az Apple is marad inkább az iPhone 12S névnél, ezt majd a szeptemberben tartott Keynote-on tudjuk csak meg.

ConceptsiPhone gondolt egy nagyot és elkészített egy igazán minőségi, „fake” iPhone 13 Pro trailert!

 

Tényleg pazar munkáról beszélhetünk, szépen meganimált 3D renderek képezik a videó alapját. Az elképzelt iPhone 13 Pro hátulján találunk egy második kijelzőt, mely nem is annyira űrtechnika, hiszen a Xiaomi Mi 11 Ultra már rendelkezik ilyennel. A kis kijelző tökéletes lehetne arra, hogy leolvassunk pár alap adatot: időjárás, értesítések vagy épp a pontos idő. Ezen kívül pedig Selfie készítése közben is tökéletes társunk lehetne.

A kisebb notch itt sem maradhatott ki, illetve ha figyelmesen megnézzük a videót, akkor a Lightning port is eltűnt a készülék aljáról, így a töltés és mindennemű multimédiás kapcsolat is teljesen vezeték nélkül történne. Merész lépés lenne az Apple-től egy ilyen, bár kétségtelen, hogy régóta kacérkodnak a gondolattal.

Ti örülnétek egy ilyen iPhone 13 Pronak?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×