Több jel is erre utal.

A Fortnite nem csak az utóbbi időben kezdett el kollaborálni különböző cégekkel, már 2018-ban és 2019-ben is egyedi szerződések kötődtek óriási gyártókkal. Elég csak a Sony PlayStation termékét mintázó Royale Bomber outfitre gondolnunk. Aztán ott voltak a Samsung exkluzívok is, a Galaxy outfit, majd később az iKONIK vagy épp a Glow kollekciók személyében. Ezeket különböző Samsung telefonok és tabletek segítségével lehetett megszerezni.

Úgy tűnik, hogy ismét készül valamire a két cég!

 

A Fortnite v17.40-es frissítésében rátaláltak egy „Galaxy Grappler” névre hallgató outfitre és szettjére. Ezzel egy időben a Samsung közösségi oldalát kezelő személyek is fura utalásokat kezdtek el írogatni a nagyobb tartalomgyártók tweetjei alá. A fájlok is azt igazolják, hogy nem csak egyszerű Item Shop tárgyakról beszélünk.

Két lehetőség lebeghet a szemünk előtt. Előfordulhat, hogy teljesen Samsung készülék exkluzív skinek lesznek, melyeket a megfelelő készülékeken tudunk beváltani. Ami egy fokkal barátságosabb, hogy a Samsung (esetleg Android) készülékek tulajdonosai egy Galaxy kupa keretein belül ingyenesen is megszerezhetik, míg az „átlag” felhasználók az Item Shopban találják majd meg. Hamarosan fény derülhet a titokra!

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×