A Marshal már elérhető a Warzone-ban, így íme, hogyan készítheted el a „legjobb” loadoutot, illetve hogyan szerezheted meg a fegyvert.

A Warzone új szezonja a szokásosan új fegyvereket hozott, mint például a Tec-9 SMG-t, az EM2 Assault Rifle-t és a Cane. A frissítési jegyzetekben szó volt egy pisztoly/shotgunról, a Marshalról, amiről azt írták, a szezon közben érkezik, de nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar.

A Marshal Shotgun, augusztus 18-án este debütált a Warzone-ban.

A YouTuberek gyorsan rá is pattantak a Marshalra, és rögtön OP-nak titulálták, de ahogy nézegettem a videókat nem tűnt túl erősnek, és ezt még ők is alátámasztották. Termesztésen JGOD a Warzone fegyverstatisztikák mestere rögtön elemezte az új fegyvert. Kiderült, hogy nem olyan OP, mint általában a fegyverek, amikor megjelennek.

 

Tesztelések után ajánlott is egy loadoutot, ami kettő, illetve három kiegészítőből áll, mivel csak ennyit lehet felszerelni a fegyverre. Azt is hozzátette, hogy a shotgun nem képes egy lövésből ölni, akimbo nélkül. De akimboval közelről elég veszélyes lehet, ha nem hibázod el a lövéseket.

Marshal loadout:

A Dual Wield rajta van a fegyveren, de eltakarja a webcamerája.

  • Barrel: 6.5″ Cut Down
  • Stock: Dual Wield
  • Ammunition: Dragon’s Breath (Opcionális)

Hogyan oldhatod fel az új fegyvert?

  • Ha megszeretnéd szerezni az új shotgunt, akkor 1 fejesre lesz szükséged pisztollyal 15 különböző körben. Ezt legegyszerűbben Plunderben tudod megcsinálni, szerzel egy fejes killt pisztollyal, kilépsz, majd indítod a kövi Pulndert.
  • Illetve, ha megvan a Cold War, akkor a Zombi módban pisztolyok használatával ölj meg 30 Disciple-t, miközben legalább 5 zombi van az irányításuk alatt. Ez elvileg fél, illetve háromnegyed órát vesz igénybe.
  • Ha nem szeretnél ezekkel bajlódni, akkor elérhető egy csomag is hozzá 1100 CP-ért.

Akinek megvan már a Marshal, mit gondoltok róla?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/
boritókép: FaZe Testy

×