Dobj el mindent, ugyanis hamarosan megjelenik az Év Játéka-díj legnagyobb esélyese, a hiánypótló Hot Tub Simulator.

Leírni sem nagyon tudom fizikai fájdalom nélkül, de olyan remekművek után, mint a Bread Simulator, a PC Building Simulator, a Mother Simulator, a Granny Simulator, a Bum (csöves) Simulator, vagy mint a Trump Simulator, megérkezett az újabb videojátéktörténelmi fontosságú alkotás.

Hamarosan megjelenik ugyanis a minden igényt maradéktalanul kielégítő Hot Tub Simulator.

Nem csalás, s nem ámítás, augusztus 26-án a (nyilván) japán Mitsuki Games Studios jóvoltából végre játékadaptációt kap az utóbbi idők gémer közösségek közében kifejezetten utált streamer tevékenységi formája, a hot tub. A stúdió olyan kult klasszikus játékokat jegyez mint a Waifu Impact nevű csoda, ami egy TPS akciójátéknak álcázott hentai, amiben azon túl, hogy seggpucérra vetkőztethetjük az anime-lányokat, még vízipisztollyal is lövöldözhetünk rájuk. Ez pedig már önmagában garancia a minőségre.

A játék lényege nem teljesen tiszta, azon túl legalábbis nem tűnik többnek, mint hogy a Twitchen túl már anime-figurákat is nézhetünk egy medencéből a semmit csinálni. Elméletileg olyan karaktert készíthetünk, amilyet csak akarunk – a leírás alapján megcsinálhatjuk a kedvenc streamerünk mását, vagy akár álmaink hot tub streamerét is elkészíthetjük.

Elméletben a játékbeli feliratkozók nevét egy táblára is felírhatjuk majd, de ha úgy kívánjuk, akkor akár teljesen tehetünk a fejükre is, míg mi éppen telefonálgatunk. Lesznek fejleszthető skillek és eszközök, nyilván nyalogathatunk majd gumifüleket is, szóval teljes lesz az élmény.

Ha te is alig férsz a bőrödbe az „Év Játéka” esélyes Hot Tub Simulator hírétől, és semmiképp sem maradnál ki ebből a korszakalkotó csodából, akkor a Steamen már Kívánságlistára rakható. A Hot Tub Hentai Simulator tehát néhány nap múlva, augusztus 26-án jelenik meg kizárólag PC-re, szóval ha konzolon pörgetnéd, akkor mos minden bizonnyal nagyon elszomorodhattál.

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×