A Warzone közösség örülne, ha visszatérnének az esti térképek egy kis változatosság gyanánt.

A csoportokban olvasgatva úgy tűnik, hogy a Rebirth Island most népszerűbb, mint valaha. Ez volt a kedvelt pálya a gyors tempójú játékot kedvelő játékosok számára, ám most egy alternatívát jelent mások számára, akiknek elegük volt a Warzone csalókkal fertőzött Verdanks pályájából.

A rengeteg új map ígéret után néhány játékos számára még a Rebirth Island is kezd unalmassá válni. Szerencsére a Warzone közösségének van egy ötlete, hogy a kisebb térképet frissen tartsák.

Méghozzá úgy, hogy hozzák vissza az éjszakai változatot.

Visszatérhet a Rebirth Island éjszakai térképe?

A Warzone Season 5 korai javítási jegyzeteiből kiderül, hogy egy Verdnask pár változást is kap, ami nagyszerű. Sok játékos azonban úgy gondolja, hogy a Rebirth Island is igényel némi figyelmet. A Warzone rajongók imádták a legutóbbi Rebirth Island frissítést, amely nagyban javította a térképet, azonban ez a 3. szezon közepén történt. Így a Rebirth játékosok kétségbeesetten vágynak valamire, ami felfrissíti az akciódús térképet.

A Warzone subredditen egy új bejegyzésben arra kérik a Warzone-t fejlesztő Raven Software-t, hogy egy jövőbeli frissítésben hozzák vissza a Rebirth Island éjszakai változatát. Nemcsak, hogy rengeteg rajongó szeretne újra játszani a pálya éjszakai változatán, de biztosan nagyon egyszerű lenne újra hozzáadni.

A Rebirth Island térképnek ezt az éjszakai változatát csak a Destruction of Verdansk esemény részeként használták a 2. évad végén, de a játékosok imádták rövid megjelenését.

 

Te szeretnéd, hogy visszatérjenek az éjjeli pályák?

Igen, nekem tetszett.
Nem, szerintem nem volt nagy durranás.

Nektek, hogy tetszett az éjszakai Rebirth Island? Én még az éjszakai Verdanskot is szívesen játszanám.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×