A GALAX HOF PRO néven olcsóbb változatokkal bővíti a Hall of Fame sorozatát, jön a hófehér 3080Ti és a 3070Ti új kialakítással.

A GALAX HOF Pro sorozat két GeForce modellt tartalmaz majd: RTX 3080 Ti és RTX 3070 Ti. A PRO kártyák a jelek szerint a meglévő HOF sorozat olcsóbb változatai, valamivel kisebb teljesítményű GPU-kkal és eltérő hűtési kialakítással.

Mindkét kártya 3,5 slotos hűtőkialakítással rendelkezik, gyönyörű fehér, háromventilátoros hűtővel. A HOF PRO sorozatnál is megmaradt az ikonikus fehér színnél, de ez nem ugyanaz a lap, mint amit a magasabb specifikációjú HOF nem PRO modellnél használnak. A GALAX rajongóknak gyorsan feltűnik, hogy mindkét kártya csak két darab 8 tűs tápcsatlakozóval rendelkezik, míg a nem-PRO változat három csatlakozóval rendelkezett.

 

Érdekes döntés az elnevezés. A nem PRO modellek a nagyobb teljesítményűek, és a PRO modellek olcsóbbak.

A GALAX HOF PRO sorozatú kártyái a gyárilag OC-t kaptak, az RTX 3070 Ti HOF Pro 1860 MHz-es boost órajelet kínál, ami az egyik legmagasabb órajel az összes RTX 3070 Ti modell közül. Az RTX 3080 Ti HOF Pro ezzel szemben 1710 MHz-es boost órajelet kapott, ami az egyik leggyakrabban használt órajel az egyedi modelleknél, de biztosan nem a leggyorsabb. Mindkét HOF PRO kártya alapértelmezett TDP-je 350 W, ami az RTX 3070 Ti esetében 60 W-os növekedést jelent, az RTX 3080 Ti esetében pedig a stock TDP-t jelenti.

Egyelőre csak egyetlen modell jelent meg, de valószínű, hogy a jövőben többet is piacra dobnak majd valamikor. Összehasonlításképpen a HOF nem-PRO RTX 3080 Ti már 5 változatban kapható.

A GALAX már hivatalosan elindította a HOF PRO sorozatot. A kártyák várhatóan a kínai kiskereskedő, a JD-n keresztül kerülnek forgalomba. Jelenleg nem világos, hogy a GALAX tervezi-e a kártyák globális piacra történő bevezetését. Pedig biztos vagyok benne, hogy egy két teljesen fehér stílusú gépbe tökéletes kiegészítő lenne.

Ti mit gondoltok a hófehér videokártyákról?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/
forrás: videocardz

×