Újabb adaptációval bővülhet a streamingszolgáltató repertoárja.

A Netflix rövid idő alatt lett a jó minőségű videójáték adaptációk otthona. A Castlevania kiváló alkotás lett, de a Resident Evil: Infinite Darkness is jó választás lehet a horror műfaj rajongóinak. Arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy a Ubisoft is tárgyalásokat folytat Splinter Cell, Assassin’s Creed és Far Cry tematikájú sorozatokkal kapcsolatban a streaming szolgáltatóval.

Úgy tűnik újabb adaptáció kerül képbe, érkezhet a Dishonored sorozat!

A Gamingbible információi alapján a Netflix már a Dishonored szérián alapuló sorozat kezdeti fázisain munkálkodik. Az Arkane stúdió műhelyében fejlesztett és a Bethesda által kiadott játékok Corvo Attano történetét ölelik körbe. Ha nem próbáltad még ki a lopakodós akció-kaland videójátékot, akkor mindenképp adj neki egy esélyt. Érdemes megemlíteni, hogy az Amazon féle The Lord of The Rings vagy épp a Breaking Bad / Better Call Saul sorozatokért is felelős Gennifer Hutchison már 2020-ban „finoman” jelezte szándékát egy Dishonored sorozat elkészítésére, megírására.

Természetesen azt sem lehet még tudni, hogy valóban ő dolgozhat-e a sorozat mögött vagy másra esett az óriáscég választása. Sosem szabad lebecsülni az ilyen jellegű Twitteres kiírásokat, elég csak Simu Liu és a Marvel féle Shang-Chi film történetére gondolnunk. 

Ti örülnétek egy Dishonored sorozatnak?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×