Valószínűleg derank vagy XP farmolás lehet a dolog indítéka.

A League of Legends és CS:GO történetében sem volt eddig ritka, hogy beleszaladhattunk olyan meccsekbe, ahol szinte csak botokból állt a mezőny. Több oka is lehet ennek, néhány esetben derankoltatják a botokat, hogy eladják majd a fiókokat. Illetve manapság a Battle Pass rendszerek világában az sem ördögtől való, hogy jó kis XP-t farmoljanak a szintek húzásával.

Úgy néz ki a Valorantot is elérte ez az őrület!

The game just put me with 8 bot accounts, my bot team surrendered after 4 rounds. Wtf val? from VALORANT

A videóban szereplő játékos egy olyan meccsbe került be, ahol a 10 játékosból legalább 8 bot volt. Az első akadályig egyenes alakban haladtak, majd később megtorpantak. Elmondása alapján az 5. kör környékén szépen fel is adta a saját bot csapata a meccset.

A hozzászólások alapján hamar kiderült, hogy nem egyedi esetről beszélhetünk. A játékosok elmondása alapján az utóbbi egy-két hónapban egyre több hasonló szituációba szaladtak bele a Valorant szervereken. Szerencsére velem még nem történt hasonló, pedig naponta pár rövidebb-hosszabb meccs mindig lepereg, ha más nem, akkor a napi/heti küldetések miatt. Reméljük valahogy sikerül az ilyen lobby-kat kiszűrnie majd a Riot Games-nek, addig pedig marad a jó öreg report gomb heves használata.

Te belefutottál már ilyen Valorant meccsbe?
https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×