Már most megjelent a 11.17-es patch elölnézete, aminek a Viego playerek nagyon nem fognak örülni.

A League of Legends játékfejlesztő csapata közzétette a 11.17-es patchben érkező rengeteg változtatást. Ezek között a változtatások között a szokásos egyensúlyi módosítások vannak, emellett a League néhány tárgyának módosításai is szerepelnek.

De most Viegora fogunk fokuszálni, mivel úgy tűnik, hogy a játékfejlesztők is felfigyeltek rá.

 

A 11.17-es javításban Viego jelentős nerfet kap. Az egyik az auto-attack távolságára, emellett nerfet kap a Heartbreaker (R) ultimate képességére is, a League játékmenet tervezője, August Browning szerint. A képesség jelenleg 99 százalékkal lassítja az ellenséges bajnokokat 0,5 másodpercig az élő szervereken, de a 11.17-es javításban csak 0,25 másodpercig fogja őket lassítani.

Ezen kívül a Viego által a passzívájából, a Sovereign Dominationből kapott alapgyógyítás nyolcról három százalékra csökken. A Viego képességéből származó képesség gyógyulási arányai, a támadás sebzése és a támadási sebesség szintén nerfelésre kerülnek a 11.17-es javításban.

Viego mellett más hősök is a vágóhídra kerülnek mint példul: Irelia, Graves, Leona, Zed és Kayn.

A Riot azonban csak Kayn Shadow Assassin (kék) változatának tervezett nerfelését jelentette be. Ezeket a hősök nerfeit is elhozzuk nektek a hét alatt.

A 11.17-es patchben a Riot szerint nem lesznek profi meccsek, ami azt jelenti, hogy a patchben érkező egyensúlyi változtatások nagyobb része a szóló queue-ra koncentrál. A 11.17-es patch a játék hivatalos patch-menetrendje szerint augusztus 25-én éri el az élő League szervereket.

Mit gondolsz a Viego változtatásokról?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×