Te vajon felismered a kvízben szereplő összes 2000-ben megjelent játékot egyetlen screenshot alapján? Teszteld le a tudásod!

2000 egy egészen különleges év, és fordulópont volt az informatika és a videojátékok történetében. No nem csak azért, mert az ezredfordulóra várták sokan a számítógépek megbolondulását és az apokalipszist – ami érezhetően elmaradt, de egy rakás azóta klasszikussá érett játék is ekkor jelent meg.

Kár is lett volna, ha a világvége miatt nem tudtuk volna őket végigjátszani, még nagyobb probléma lenne, ha már nem volna olyan, aki emlékezzen, vagy emlékeztessen rájuk. Ez utóbbi szerepét most jómagam vettem hátamra egy kvíz erejéig, amivel remélhetőleg felfrissül a kissé megkopott emlékezet, illetve a fiatalabb gamerek is újabb ismeretekre tehetnek szert.

Felismered-e a 2000-ben megjelent játékokat egyetlen screenshot alapján?

Az alábbi kvízben mindösszesen ennyi a feladat. 20 screenshot, négy lehetséges, de csak egyetlen jó válasz. Az eredményt természetesen szigorúan kötelező kommentben megosztani, ahogyan azt is, hogy melyik játék volt az abszolút kedvenced 2000-ből!

Ha tetszett, akkor érdemes lehet bekövetni az oldalt, ugyanis következő hétfőn (augusztus 23.) egy újabb kvízzel jövök, amiben hasonló módon kell felismerni a 2001-ben megjelent játékokat.

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×