A Secondary Gadgetek még kérdésesek lehetnek.

Ma este a Ubisoft hivatalosan is leleplezi a Rainbow Six Siege legújabb operátorát. A nevét, illetve a származását (Horvátország) már egy ideje tudjuk, de a teljes felszerelésről nem igazán voltak még információk. Hétvégén ezek is napvilágra kerülhettek, ám estig érdemes ezeket pletyka szinten kezelni.

Nézzük is mire, hogy mire számíthatunk!

Az Attacker karakter az 556XI Assault Rifle és PDW9 SMG közül választhat majd, mint primary fegyverek. A Secondary fegyver, a pisztoly, várhatóan a PMM lesz. A Secondary Gadgetek a Smoke gránát és a Hard Breach Charge lehetnek, de ezekre jelenleg nincs utalás a fájlokban. A leakerek a Montagne-hoz hasonló szerepe miatt választották ezeket a képre, de itt még lehet változás a hivatalos verzióval összehasonlítva, a fegyvereket viszont a fájlok már igazolják.

Azt is lehet tudni, hogy a támadó operator 2-es Speed és 2-es Armor értékekkel fog rendelkezni, a kiszivárgott screenshotok alapján ez is stimmel majd. Ne feledjétek, 16:00-kor élő leleplezés, helyszíne a szokásos Rainbow6 Twitch csatorna lesz majd.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×