Sokan úgy vélik, hogy most nagyon odateszi magát a DICE és egy igazi Battlefield élményt hoz el az új játékával. Ezt egy kisfilm is alátámasztja.

Az EA DICE úgy döntött, hogy nem lesz egyjátékos kampánya a Battlefield 2042-nek. Ami sokak szerint szörnyű, viszont sokak szerint ez a legjobb döntés – hiszen így jobban tudnak koncentrálni a többjátékos módra. De ez nem jelenti azt, hogy nincs történetszál a Battlefield 2042-ben. Ezt le is vázolták egy 9 perces kisfilmmel, amit „Exodus”-nak hívtak.

A kisfilm augusztus 12-én jelent meg, azonban lehet, hogy pár ember figyelmét elkerülte a dátum, vagy nem is tudott a megjelenéséről. Ezért most ezt bepótolhatjátok, az ebéd mellé.

 

Michael K. Williamsre talán még emlékszel a 2013-as Battlefield 4-ből, ahol Kimble „Irish” Graves őrmesterként szerepelt a játékban. Irish most visszatér, és nem is akárhogy.

Arról is írtunk nektek, hogy a történetszál tovább folytatódik majd a játékon belül, mint ahogy a Warzone és a Cold War csinálja. Szezonról szezonra egészíti ki a történet szálakat új karakterek bevonásával és új eventekkel. Személy szerint ez egy nagyon jó mondja a játék frissen tartásához, remélhetőleg a Battlefield 2042 is több éven át friss marad.

Várjátok már a Battlefield 2042 megjelenését?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×