Azok, akik a Technical Playtest során képeket vagy videókat szivárogtatnak ki a játékról, most talán kétszer is meggondolják.

Ez a hét nagyon fontos a hamarosan megjelenő Battlefield 2042 számára, hiszen jelenleg zajlik a Technical Playtest, ami segít a fejlesztőknek felmérni a játék jelenlegi állapotát. Sajnos azonban nem lehetett elkerülni, hogy a tesztről képek és videók szivárogjanak ki. Sokan emiatt egyébként félreértették a játékot, azt gondolták, ilyen lesz a végleges cím, pedig a playstest nem a játék kész formáját mutatja, csupán egyes funkciók tesztelésére szolgál. Amiatt tehát senkinek nem kell tartani, hogy olyan játékot kap, amit a playstest során kiszivárgott képek mutatnak.

A szivárogtatók viszont komoly büntetést is kaphatnak.

A teszteket ugyanis szigorú szabályok között tartják, ami azt jelenti, hogy minden egyes kiszivárgott tartalom megjelenésének meg lesz a következménye. Az EA vezető közösségi menedzsere nem csak bátorítja a játékosokat a játék kipróbálására, de figyelmezteti is őket.

Akár az is megtörténhet, hogy a szivárogtató játékosok elveszítik a további hozzáférést a címhez. Ez azt jelenti, hogy olyan bant kaphatnak, ami miatt nem vehetnek részt a következő tesztekben,

sőt akár a végleges játékban is bannolva lehetnek, miután az megjelenik.

 

Egyesek számára ez durvának tűnhet, de fejlesztői szempontból teljesen érthető: minden, ami kiszivárog, károsíthatja a játék sikerét, hiszen egy befejezetlen terméket mutatnak be. Szerinted valóban jár a ban ezért?

A Battlefield 2042 október 22-én jelenik meg. Te már várod?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×