Ma arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi a véleményetek a rengeteg smurf fiókról a Rainbow Six: Siege-ben, és hogy nektek van-e második fiókotok?

Bizonyára mindenki tudja, hogy a Rainbow Six: Siege közösség egyik nagy problémája, a rengeteg toxic játékos mellett a smurf jelenség. Utóbbi azt jelenti, hogy valaki, aki már jól ismeri a játékot, létrehoz egy új, friss fiókot a játékban, annak érdekében, hogy tudását ne tükrözzék a korábbi statok. Így a játékosoknak lehetőségük van kihasználni a tapasztalati előnyüket azokkal szemben, akik csak most vagy nemrég kezdték a játékot.

Neked van smurf accoutod?

Természetesen a smurf jelenség több játékban problémát jelent, mert a közösség gyakran találkozik alacsony szinteken olyan profival, aki láthatóan jóval magasabb szinten van. Ez ellen már a Ubisoft is próbált tenni, elvileg a szemmel látható smurf fiókokat bannal büntetik, ám mind tudjuk, hogy ez gyakorlatban nem így van.

A smurf fiók létrehozásának azonban több oka lehet.

  • A rankkülönbség miatt új fiókra van szükség, hogy együtt játszunk a barátainkkal
  • Szeretnénk tiszta lappal kezdeni a játékot
  • Szeretnénk megalázni az alacsony szintű játékosokat
  • Nem szeretnénk a főfiókkal játszani, nehogy lerontsuk a rankot

Persze a smurf fiók létrehozásának még számos oka lehet, amit nem is szeretnénk firtatni. Azt gondolom, hogy erről a jelenségről mindenkinek megvan a maga véleménye. Most viszont arra vagyunk kíváncsiak, hogy név nélkül hányan vállalják be, hogy valamilyen okból van második Siege fiókjuk. Tessék szavazni!

Neked van R6S Smurf fiókod?

Igen van.
Nem, nincs.
Nincs, de szeretnék.
Van, de nem használom.

Created with SiteListener

Köszönjük szépen a válaszokat!

Borítókép: G2 Pengu

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×