Remélhetőleg egy ügynökkel együtt.

Bár a fejlesztők pár héttel meghosszabbították az aktuális szezont, nem jelenti azt, hogy közben ne dolgoznának az Episode 3 Act 2 részén. Szombat hajnalban robbant a bomba Twitteren, hogy a fejlesztők az egyik fájlban ottfelejtették az érkező Valorant pálya kódnevét.

Az új pálya „Canyon” névre hallgat a fájlokban!

Sajnos egyelőre ennél bővebb „hivatalos” információ nem érhető el a pályáról, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének már sejtéseink az újdonságról. A Valorant fejlesztőitől nem idegen, hogy in-game elrejtsenek utalásokat az újdonságokkal kapcsolatban. Az augusztus elején elstartolt Night Market hátterében és pár egyéb kozmetikai tárgyban egy új pálya képe kezd kirajzolódni, mely nagy eséllyel heteken belül megérkezhet.

 

Ezen kívül a „Testing Grounds” player card mellett sem szabad csak úgy elmennünk, hiszen az út egy kanyonba vezet minket, nagy butaság lenne azt hinni, hogy véletlenül rajzolták ilyenre a fejlesztők.

Testing Grounds

Már nem kell sokat várnunk, az Episode 3 Act 2 várhatóan szeptember 8-án indulhat útjára. Jó kérdés, hogy a tesztszerverként használt PBE kliensre beesik-e előtte a frissítés, vagy az ilyen volumenű újdonságokat nem adják ki előre a teszterek kezére. Reméljük a korábban kiszivárgott két ügynök közül is legalább egyik tiszteletét teszi majd, de ez még a jövő zenéje.

Ti örülnétek már egy új pályának?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×