Call of Duty: Warzone valószínűleg az új CoD játék megjelenésével szintén átalakul majd. De hogy milyen irányba abban egy szivárgás segít nekünk.

Jótól tanulni nem rossz ötlet. Tulajdonképpen semmi meglepő nincs abban, hogy a különböző játékok fejlesztői tanulnak egymástól. Az Apex Legends például sok olyan újdonságokat hozott be a battle royale műfajba, amiket aztán több játék átvett. Ezzel nincs semmi baj, ráadásul néha szükséges is. Ugyanis tagadhatatlan, hogy a Warzone bája valahogy az utóbbi időben elveszett, különösen azért, mert a játékosok kiábrándultak a rengeteg csaló miatt, akiket ráadásul nem kezel megfelelően a kiadó.

Ugyanakkor jöttek most olyan hírek is, melyek miatt érdemes lesz figyelemmel kísérni a Warzone alakulását.

Amellett, hogy az Activision ígérete szerint végre beépíti az Anti-cheat rendszert, Tom Henderson bennfentes szerint még ennél több is vár a Warzone-ra. Most, hogy az EA bejelentette a Battlefield új címét, épp itt az ideje, hogy tőlük is átvegyenek valamit a fejlesztők. Persze nem feltétlenül az új rész újdonságait látjuk majd viszont, csupán néhány alapvetően Battlefield játékra jellemző elemet.

Repülők

Az egyik ilyen elem lehet a repülők megjelenése, ami a Battlefield játékok sajátossága volt a multi-harcok során. Henderson megerősíti a korábbi feltételezést, miszerint a Vanguard pálya 33 százalékkal nagyobb lesz. A jövőben a helikopter mellett számos más típusú repülő is helyet kaphat a játékban, melyek talán még fegyverzetet is kapnak.

A Vanguard Warzone pályáján minden elpusztítható

Tagadhatatlan, hogy a Battlefield egyik nagyon látványos eleme, hogy a harcok során folyamatosan pusztul a környezet, egyszerűen ez valahogy hozzáad a háborús hangulathoz. Henderson szerint a második világháborús Warzone térkép sok rombolható környezeti lehetőséget tartalmaz majd, ajtókat stb. Az egyik példa, hogy ki lehet szedni az épületben a padlót, hogy rögtön lejussunk az alsóbb emeletre.

A Vanguard leleplezésének közeledtével egyre több szivárgást tapasztalunk majd. Te örülnél ezeknek a Battlefield elemeknek?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×