Kössétek fel a gatyátokat, illetve hozzátok az E.O.D perket, mert ez nem lesz kellemes időszak a Warzone számára.

Emlékezzünk vissza a sötét időkre, amikor mindenki tüzes R-09 shotgunnal rohangált. Valaki imádta azt a metát, valaki (engem is beleértve) addig nem játszott, míg nem nerfelték. Természetesen az első nerf nem ért semmit, majd a második nerf teljesen kinyírta, ezzel véget vetne a shotgun metának.

Ám hamarosan érkezik a Marshal pisztoly Verdanskba, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akimbo Dragon’s Breath shotgunként használják.

Anno a Black Ops 3-ban debütált a Marshal, és már akkor képes volt egy lövéssel kifektetni bárkit, aki közel került a csövéhez. Tekintettel arra, hogy a Marshal egy pisztoly, simán lehet vele Ghost perket hozni és az erről szóló hírek komoly fejtörést okoztak a játékosoknak.

Honnan tudjuk, hogy a Marshal Dragon’s Breath lövedékekkel és a akimboval fog érkezni? Onnan, hogy már be is jelentettek egy új bolti csomagot a fegyverhez.

A bundle elég erősnek tűnik, kombinálva a tüzes töltényeket és az akimbot. Gondolom azért, hogy minél többen megvegyék a csomagot, ahelyett, hogy kínok közt megpróbálják feloldani majd szintezni.

A reakciók keverednek. Volt pár izgatott játékos, megjegyezve, hogy ezek a kiegészítők „kreatív módon” változtatják meg a fegyvert. Mások kevésbé lelkesek, emlékezve arra, hogy a BO3-ban milyen OP volt, és azt feltételezik, hogy „szándékosan túl lesz erősítve” a mikrotranzakciók ösztönzése érdekében.

A Marshal szezon közben érkezik, feltehetően a Reloaded frissítéssel, ami a szezon közepén élesedik. Addigis van egy kis időnk kipróbálni a két új Battle Pass fegyvert.

Jelenleg senki sem tudja, hogy milyenek a fegyver statisztikái, és hogy valójában mennyire lesz meta a Warzone-ban.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×