Nem kell aggódni, a rajongók nem csalódhatnak a Battlefield 2042 pusztítási rendszerében, hiszen a képek láttán hozzák a szintet.

Az EA feltöltött egy új Battlefield 2042 képsorozatot, amely látszólag rávilágít a pusztítás szintjére, amit a játékosok a játékban tapasztalhatnak majd. A pusztítás nem újdonság a játékban, viszont mindig is a fanok kedvence volt.

Az új Battlefield mögött álló csapat szorgalmasan frissítette weboldalát és közösségi média fiókjait a hamarosan megjelenő „Exodus” című rövidfilm új képeivel. A kisfilm debütálását megelőző teaserek a játék All Out War módjának új pályáiról készült képeket mutatnak.

Az iparági bennfentes Tom Henderson azt állította: „Néhány új kép már a játék pusztítását mutatja be.”

A Tom Henderson megosztott néhány képet is, amelyek kiemelik, hogy a rajongók milyen szintű pusztításra számíthatnak az EA közelgő first-person shooter címétől. Az egyik kép, amit megosztott, a rövidfilm Kourou, Francia Guyana-i helyszínéről készült. Az egyik kép ismerős lehet egy régebbi leakből. 

 

A bennfentes szerint a képen az Orbital egyik rakétahajójának sikertelen kilövése látható. Állítólag ez az egyik a játékban elérhető hét pálya közül. A képen jól látható a sikertelen rakétaindítást körülvevő pusztítás mértéke is.

Henderson egy másik képet is megosztott, amely szerinte a „Battlefield 2042” Kaleidoscope térképét mutatja. A bennfentes azt feltételezi, hogy van rá esély, hogy a játékban található felhőkarcolók némelyike „teljesen elpusztítható”.

 

A képen egy erősen sérült felhőkarcoló látható, ami egy hatalmas robbanásnak köszönhető. Repülő törmelékek szóródnak szét a levegőben, míg a kép bal szélső részén hatalmas füst száll fel. Ez a jelenet ismerős lehet a veterán Battlefield 4 játékosoknak, akik már látták a Siege of Shanghai térképen összeomlani a felhőkarcolót.

 

Már megöl a kíváncsiság, hogy milyen szinten fogja megváltoztatni a játékmenetet a különböző rombolható épületek.

http://bit.ly/bf2042-leet

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×