Váratlan változásokat eszközöltek a fejlesztők.

Tegnap már néhány szokásos (NA, LATAM) régió megkapta a Valorant legújabb frissítését. Ma hajnalban az EU szervereken a sor, valószínűleg 9 körül már a szerverek is felélednek a karbantartás után.

Nézzük mit tartogat számunkra az update!

Viper

Viper ultimate képessége ISMÉT magából az ügynökből indul ki, nem pedig a kurzorunk/célkereszt helye lesz a kezdőpontja. A 3.01-es frissítésben került be a fentebb említett hibás működés egy bug ami miatt, ezt javították most a fejlesztők. Elnézést is kérnek, hogy ha valaki azt hitte ez egy tervezett buff volt pár hete.

  • Több fronton is érkezett újdonság a célkereszt szekcióban. Egyrészt létrehozhatunk külön “Primary”, “ADS” és “Sniper” célkereszteket. Másrészt pedig profilokat (összesen 10 darabot) is elmenthetünk, így máris szabadabban kísérletezgethet az ember.
  • Mostantól átlőhetünk a Radianite ládákon (pl. Bind A lerakó-n található ládák), eddig csak korlátozott módon tehettük ezt meg.
  • Mostantól a játék pontosabban számolja a ping értékünket
  • Ezentúl az átlag ÉS maximum ping értékeket is láthatjuk, nem csak az átlagolt számot

Skincsomagokra ezúttal nem bukkantak a leakerek és úgy tűnik, hogy két héttel eltolták a szezonkezdést a Riot Games munkatársai.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×