Sandro Tonali Future Stars Moments lapja is zseniális volt. Év végére felülhetünk a nosztalgia vonatra, ugyanis megérkezett a FUTTIES verzió is.

A Future Stars esemény alatt természetesen mindenki Szoboszlait éltette, de azért nem feledkezhettünk meg Sandro Tonali remek objective lapjáról. Úgy néz ki, hogy az EA sem felejt, és újra kiadták az olasz középpályás lapját.

Lássuk mit is kell csinálnuk Tonali lapjáért:

  • Venomous Volley – Rúgj 4 gólt kapáslövésből Squad Battles (legalább Professional nehézség), vagy Rivals módban
  • Milan Maestro – Adj gólpasszt CDM kártyával három különböző Squad Battles (legalább Professional nehézség), vagy Rivals meccsen úgy, hogy legalább 6 Serie A játékos van a kezdő csapatodban.
  • Scoring Succes – Rúgj gólt Serie A játékossal 7 különböző Squad Battles (legalább World Class nehézség), vagy Rivals meccsen.
  • Italian Intellect – Adj gólpasszt Through Ball átadással, olasz játékossal, 9 különböző Squad Battles (legalább Professional nehézség), vagy Rivals meccsen.

Mindössze 9 meccs után egy ilyen bestiát láthatunk viszont a keretünkben.

Mindenképpen sokat várok az olasztól és mind a Milan, mind az olasz válogatott nagy reménysége lehet. Ez a lapja elképesztő és szerintem minden olasz középpályán megállja a helyét. Ha így haladunk hamarosan megkapom az új Barella lapomat. Na akkor tényleg széles lesz a vigyor a számon!

Ha lemaradtál a FUT 22 változtatásokról akkor bővebben ebben a cikkben szedtem össze minden újdonságot.

Te neki fekszel Tonali lapjának?

×