Nem ismernek határt a nyerészkedők.

Manapság a közösségi médiának hála ismét reneszánszukat élik a különböző kártyák és azok gyűjtése. Sokszor az adott streamerrel, tartalomgyártóval együtt, egy élő adás keretein belül történik a csomagok kibontása. Ez alól a Pokémon franchise ihlette kiadások sem képeznek kivételt. Ha azt hisszük, hogy csupán gyerekes hobbi, akkor nem is tévedhetnénk nagyobbat, hiszen egy-egy különleges darab akár 100 millió forintot is megérhet a piacon.

Nem meglepő, hogy itt is felbukkantak a scalperek, ráadásul igazán pofátlan módon viselkednek!

Finally found Pokémon cards at Walmart!
byu/myorm inPokemonTCG

 

Nem elég, hogy pillanatok alatt felvásárolják a teljes készletet, újabban már a boltban, bármiféle rizikó nélkül is bontják a csomagokat. A fenti képet a Walmart áruházban lőtte a feltöltő, de a megjegyzések alapján többen is találkoztak már hasonló körülményekkel a különböző boltok polcain.

A hozzászólásokban többen is kíváncsi kisgyerekekre akarták ráfogni a dolgot, bár az sem lett volna sokkal jobb. Aztán megérkezett egy Walmart dolgozó is a bejegyzés alá és borult minden. Elmondása alapján sajnos valóban scalperekről beszélhetünk, ráadásul visszatérő jelenségről, nem csak egyszeri alkalomról. Szomorú látni, hogy ilyen gaztettekre vetemednek néhányan egy kis potenciális haszon reményében. A kártyák felvásárlása sem túl etikus dolog, de a boltban való kibontás, lopás az egy teljesen új szintre emelte a pofátlanságot.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×