Nem mindegy hova dobjuk a tárgyat.

Ascent volt az a Valorant pálya, mely az Early Access-ben megtalálható 3 alap map után először debütált az 1.0-ás verzió keretein belül. Azóta a fejlesztők szépen finomították, így már több szezon óta a játékosok egyik kedvenc helyszíneként szerepel a különböző szavazásokon.

Hosszú hónapokat kellett várnunk, hogy napvilágra kerüljön egy trükk a lezárható ajtókkal kapcsolatban!

You can break the Ascent doors with a single satchel, but only if you throw it at the top of the door from VALORANT

 

Páran biztosan ismerték közületek is a dolgot, ám a nagyközönség csak az elmúlt hétvége folyamán ismerkedett közelebbről meg az ajtók különös hitboxával. Raze Satchel tárgya került középpontba, hiszen ezt sokszor használják a játékosok egy-egy Sage fal vagy épp a fenti ajtók meggyengítésére.

Jonaahuwu videójában tökéletesen láthatjuk, hogy nem mindegy hova dobjuk azt a bizonyos robbanóegységet. Az ajtó felső részét kell céloznunk, ekkor valóban egy pillanat alatt áttörhetjük azt. Valószínűleg inkább bugról beszélhetünk, mint tudatos döntésről, hiszen papíron a sebzés ugyanakkora minden esetben. Több ezer upvote lett a felfedező jutalma, sokak megvilágosodtak, hogy miért tűnt eddig inkonzisztensnek az ajtó felrobbantása. Engem is megviccelt rendesen az elmúlt hónapokban ez a hiba, de most már legalább tudom, miért nem esett szét mindig instant az ajtó. Reméljük a fejlesztők megvizsgálják a jelenséget és megteszik a szükséges lépéseket.

Ti tisztába voltatok azzal, hogy hova kell dobni a Sachelt?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×