Alaposan körbejárhatjuk Mexikó egy részét.

A Forza Horizon ötödik részét a Microsoft / Bethesda közös prezentációján, az E3 keretein belül leplezték le. Azt már akkor megtudhattuk, hogy a korábbi pletykáknak megfelelve valóban Mexikóban furikázhatunk majd kedvünkre, a teljesen nyílt pályán. A Microsoft tegnap leleplezte a teljes térképet is Twitteren.

50%-kal nagyobb lesz a Forza Horizon 4 helyszínéhez képest!

 

Bizony, a fejlesztők nem aprózták el a dolgot, a legutóbbi fejlesztői videóban pedig körül is járták a térképet, fontos helyeket, látványosságokat bemutatva. Nem lesz egyszerű dolga a játékosoknak, hiszen az alapvető időjárási körülmények mellett 11 féle területi adottsággal is meg kell majd küzdeniük. Csak hogy néhányat említsünk: trópusi part, mezőgazdasági területek, dzsungel, sziklás part, sivatag, vagy épp Guanajuato belvárosa.

A játék rendelkezni fog egy Expeditions névre keresztel móddal is. Segítségével a játékosok egy virtuális túrán vehetnek részt az új térképet körüljárva, ahol felfedezhetik a Forza Horizon 5 gyönyörű helyszíneit és a hozzájuk tartozó fejlesztéseket. A játék várhatóan november 9-én jelenik meg Windows, Xbox One, Xbox Series S/X rendszerekre.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×