Múlt héten feltettük a kérdést, hogy szerintetek melyik lett az idény legjobb játékos SBC lapja. A közösség szavazott, íme a végeredmény.

A FIFA 21 év összegzőjét a legjobb játékos SBC-vel kezdtük. Múlt héten feltettük a kérdést, hogy nektek melyik volt idén a kedvenc lapotok. Több mint 200 szavazat közül ezek a játékosok lettek a befutók.

5. Moments Dybala (9,2%)

Dybala január 24-én került be a játékba és nagyjából 216 ezerért volt elhozható. A lap ránézve nem tűnt extrának, de a játékban annál jobban teljesített. Rengeteg csapatban láthattunk viszont a tél során és a FUTTIES lapja is hatalmasnak népszerűségnek örvendett. Méltó helye van a TOP 5-ös listán.

4. Flashback Coutinho (9,8 %)

A brazil idén nem sokat tett le az asztalra, de a LaLiga TOTS alatt ő se maradhatott ki a játékos SBC-k soraiból. Coutinho egy 92-es Flashback lapot kapott, mely a FUT 20 TOTSSF kártyájára emlékezett vissza. A lap 486 ezerért volt összerakható, ami azért nem kis összeg. Ár-érték arányban nem egy rossz lap volt. Aki használta csupa pozitív dolgot mondott róla. Sajnálom, hogy eltűnő félben van, mert én még mindig nagy potenciált látok a 29 éves játékosban.

3. Headliners Tavernier (11,6%)

A rangers játékosa az én listámon is szerepelt és nem véletlen, hogy a közösség is megválasztotta. Az angol jobbhátvéd minden poszton bevethető volt és mindenhol jól is teljesített. Nem egy WL meccsemet mentette meg és a mai napig őrzöm a klubomban kártyáját.

2. End of an Era Rooney (19,7%)

A dobogó képzeletbeli második fokára állhat nem sok szavazattal lemaradva az idén visszavonuló Wayne Rooney. Február másodikán került a játékba, és nagyjából 400 ezer zsetonért elhozható volt. Ilyen áron ez a lap kihagyhatatlan volt. Nagyon sok csapatnál láthattunk középpályán, hiszen egy shadow chemynek köszönhetően nehezen lehetett lerázni a pályán. Csatár poszton is megállta a helyét, és ilyen áron nála jobb befejezőt biztos nem találtunk.

1. FUT Birthday Renato Sanches (22%)

Ki más állhatna a dobogó legtetejére, mint Renato Sanches. Az idei év legmetább középpályása, már év eleje óta uralta a középpályát. 82-es IF lapja nagyon sokáig minden meta csapat alappillére volt, amit aztán átvett az EL lapja. Ezután érkezett az FB SBC, ami bárki számára elérhetővé vált, így nagyjából minden második csapatban visszaköszönt. Az 5-ös WF és kimaxolt statok pedig tették a dolgukat, és egy ideig egy a kártya volt a középpálya verhetetlen királya.

Ezek voltak tehát idén a legjobb játékos SBC-k a közösség szerint. Hamarosan elindítjuk a legjobb objective lap szavazást is, szóval figyeljétek a csoportokat!

Nálatok ki volt a favorit?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×