Egy újabb FUTTIES szavazás érkezett a játékba, de mi értelme szavazni, ha nem kapunk végül semmit? Vardy és Haaland nyomában.

A hétfői tartalom frissítés elhozta az ICON Swaps 4-et. Ahogy azt korábban írtam új csomagok, és garantált játékosok is megszerezhetőek, viszont ismét viszonylag hosszú folyamat lesz, ha szeretnénk valami prémiumot nyitni. Emellett egy új szavazást is kaptunk ahol Pedro és Cuadrado közül választhatunk a FUTTIES szavazás során. De hova lett az előző eredménye?

Múlt héten Vardy és Haaland kapott egy hasonló lehetőséget, hogy ők is bekerüljenek a FUTTIES csapatba. A szavazás annyira jól sikerült, hogy végül egyik játékos se került be a játékba.

Mint ahogy a azt fentebb is olvashatjátok annyira jó volt a spagetti kód, hogy a játékba a játékosok már egyáltalán nem kerülnek be. Ami egy kicsit csalódás, mert egyrészt kaptunk tök jó dortmundi lapokat, másrészt meg én Vardyt nagyon szerettem az előző FIFA-ba. Szerintem a helyes döntés az lett volna, hogy ha nem is a megfelelő szavazással de a győztesnek egy erősebb lapot kiadhattak volna, így senki se marad csalódott.

Vardy

Ezek után fölöslegesnek érzem a szavazást, mert hiába jönne egy olyan játékos, aki még jól is jönne a csapatomba az EA gondol egyet és teljesen semmisé teszi azt. Haaland és Vardy már FUTMAS Jesus mellett pihen.

Ti melyiket választottátok?

×