A Warzone 5. szezonja remélhetőleg olyan változásokat hoz majd, amik a játékot a jó irányba terelik. Legalábbis ez a 2 új perk felrázza a játékot, az tuti.

A Warzone megjelenése óta először kap új perkeket. A két perk pedig a Combat Scout és Tempered. Az elmúlt idő alatt a Warzone rajongói 18 perket használhattak, most azonban a fejlesztők felrázzák a perk-rendszert.

A felrázás valójában a 4. szezonban kezdődött, a Kill Chain módosításával, amely frissítette a scorestreak-kereső képességeit, hogy a Warzone minden egyes scorestreakjét tartalmazza, valamint a High Alert átdolgozásának ígérete, amely a Dead Silence field upgrade ellen fog működni.

Most azonban az új perkekre koncentrálunk. Végigvesszük, hogy pontosan hogyan fog működni a két új Warzone perk, és mire számíthatsz, ha a Combat Scoutot vagy a Temperedet hozzáadod a legjobb Warzone felszerelésedhez.

Az új Warzone perkek.

A két új Warzone-perk az 5. szezon kezdetén, augusztus 12-én kerül be a játékba. A Tempered egy vadonatúj perk lesz a Perk 2 slotban(Piros), a Combat Scout még nem kapott megerősítést, hogy a melyik slotba kerül.

Combat Scout

A Combat Scout egy új felderítő perkként fog működni a Warzone-ban, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy jobban nyomon kövesse az ellenséges játékosokat.

Az Activision által közzétett Season 5 blogbejegyzés szerint a Combat Scoutot használó játékosok olyan pluszt élvezhetnek majd, mely szerint ha megsebzik az ellenséget, élénk narancs színnel és megpingelve láthatják majd őt – tehát végre nem kell darabokra zúzni a ping gombot.

A narancssárga kiemelés azonban csak a felhasználó számára lesz látható, a csapat többi tagja számára nem.

Tempered

A Tempered egyértelműen a két új Warzone perk közül az érdekesebb, mivel lényegében megváltoztatja a páncéllemezek értékét.

A szokásos 50 HP helyett a Tempered perket használó játékosok lemezei 75 HP-t fognak érni. Ez azt jelenti, hogy csak két lemezt kell használniuk ahhoz, hogy 150 HP-val teljesen fel legyenek páncélozva.

Bár a Tempered használatával nem leszel erősebb a bevitt sebzés tekintetében, a gyógyulás sokkal gyorsabb lesz. Azt is jelenti, hogy nem fogod olyan gyorsan elhasználni a lemezkészletedet, mivel egyszerre csak kettőre lesz szükséged a három helyett a teljes gyógyuláshoz.

A Tempered egyetlen hátránya, hogy a Perk 2 slotban fog elhelyezkedni, ahol jelenleg a Warzone két legfontosabb perkje is lakik: Ghost és Overkill. Hogy a Tempered előnyei elégségesek lesznek-e ahhoz, hogy felülmúlják a Ghost vagy az Overkill előnyeit, azt még nem tudjuk.

A Ghost helyére kerülhet majd a új Tempered perk?

Véleményem a két új perkről

Mindkettő egy érdekes szerepet fog betölteni a játékban, főleg a Tempered. Viszont ha a két perk két külön slotban lesz, érdekes párosítás lehet a profibb játékosok számára. Gyors gyógyulás, illetve az ellenfél folyamatos követése hatalmas előnyhöz juttathatja a gyakorlott játékosokat.

Mindenesetre az első hetekben folyamatosan figyelni fogjuk a Wzranked oldalát, ahol részletes statisztikákat olvashatunk a játékban lévő fegyverekről, illetve perkekről, gránátokról és így tovább.

Ennyi információval tudunk szolgálni a két új perkel kapcsolatban. Már csak várni kell az ötödik szezonra, hogy kiderüljön, mégis milyen káoszt fog hozni az új meta.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×