Még meg sem jelent a Left 4 Dead szellemi örököse, a Back 4 Blood, de már most óriási sikert könyvelhet el a játékosszámban.

Kifejezetten izgalmas hétvégén lehetünk túl, hiszen kezdetét vette a várva várt Back 4 Blood bétatesztelése, amire sokan nem is a bejelentése óta, hanem már nagyon sok éve vártak.

A Turtle Rock csapata ugyanis 2009-ben adta ki a kezei közül a Left 4 Dead második részét, aminek bizony tényleg régóta várják a folytatását, ami a Valve hármas számtól való viszolygása miatt nem születhetett meg soha. A fejlesztőknek, szerencsére a játékosokhoz hasonlóan elege lett a végeérhetetlen várakozásból, és saját lábukra állva úgy döntöttek, hogy  ha nem is a sorozat eredeti nevén, de elkészítik a harmadik részt jelképező Back 4 Blood-ot.

Érthető hát, hogy óriási figyelem övezte a bétát , amire egészen sokan próbáltak rá. A Steam adatai szerint például augusztus 6-án pénteken volt olyan, amikor egyszerre közel 100.000-en irtották a zombihordákat, míg az átlagos egyidejű játékosszám 30- és 90.000 között ingadozott. Konzolos adatokat sajnos nem tudunk mondani, de arányaiban ott is hasonló lehetett a helyzet.

A bétát egyébként Dani is élőben játszotta, amit az alábbi videóban tudtok visszanézni:

 

Persze nem kell csüggedni, ha esetleg lemaradtál volna róla valamiért, hiszen lesz még egy újabb bétakör augusztus 12. és 16. között, hogy az október 12-i megjelenésre biztosan ne legyen vele semmi probléma. A Back 4 Blood PC-re, Xboxokra, és PlayStation 4-5 konzolokra jelenik meg alig két hónap múlva, és ha akkor is hasonló mértékben lesznek érdeklődőek a játékosok, akkor bizony óriási siker lesz belőle.

via – PCGamer

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×