El Shaarawy visszatért Rómába, melynek inkább a FIFA játékosok örültek. A Flashback lapja brutális volt lássuk mit hozott a FUTTIES.

Februárban El Shaarawy meghatározó lapja volt a játéknak. Viszonylag olcsón el tudtuk hozni, és ennek ellenére egy igazán remek lapnak számított. Tipikus meta kártyának volt tekinthető a jó irányításnak és 5 csillagos trükkmozdulatnak köszönhetően.

Várható volt, hogy emiatt nyáron is visszatért és meg is érkezett El Shaarawy FUTTIES SBC.

Az olaszért összesen 4 csapatot kell összeraknunk, ami így összesen durván 75 ezer zsetonba fáj. A kártya ismét remekre sikerült. Lean body type mellé 5 csillagos trükkmozdulat. High Medium work rate, szóval itt egyáltalán nem változott a lap. A traitek is ugyanazok, Flair, Speed dibbler és Finesse Shot. A statokat látványosan felhúzták, így ha valaki imádta a 88-as lapját el tudja képzelni, hogy mire is lesz képes ez a kártya.

El Shaarawy új lapja valósággal berobban a metába

Elképesztő ár-érték arány.

Ha aktívan játszunk, mindenképp érdemes kiszedni akár csak a padra is, ha a kezdőnkbe nem fér be. De ha van helye a csapatunkban, akkor mindenképp érdemes beépíteni. Egy nagyon jó lap, ami igazi meta kártyának számít a FIFA 21-be. A 88-as lapját imádtam és már alig várom, hogy ezt is pályára küldjem.

Ti kiszeditek El Shaarawy lapját?

×