Az Activision a csendet megtörve válaszolt a rajongóknak a Mondern Warfare 3-mal kapcsolatban. Egyik szemünk sír, a másik nevet.

A rajongók már egy ideje találgatják, hogy lesz-e remake a Modern Warfare 3-ból. Hiszen az első két epizód, a Modern Warfare és a Modern Warfare 2 is kapott remastert. Az emberek azt követően kezdtek el pletykálni a remastered MW3-ról, hogy a Modern Warfare 2 kampányának remastered változata megjelent.

Ezek a pletykák idén márciusban jelentek meg, amikor az kiszivárogtató, ‘TheGamingRevolution‘ azt állította, hogy a Modern Warfare 3 kapcsán megerősítették, hogy fejlesztés alatt áll a remastered verzió. Bár az Activision részéről nem érkezett megerősítés ezekkel a pletykákkal kapcsolatban, ez nem akadályozta meg a közösséget abban, hogy mélyebbre ássanak, és megpróbálják leleplezni a közösség titkait.

Egy másik szivárgás egy ismert Call of Duty-szivárogtatótól, „MW2 Ghost„-tól származott, és még májusban jelentette, hogy azt mondták neki, hogy az MW3 kampánya biztosan remastered lesz, és még az év folyamán érkezik.

Ám most a Modern Warfare 3 Remastered pletykákat végre leállították.

Az Activision most előállt, hogy mindenkit helyre tegyen az MW3 körül keringő pletykákkal kapcsolatban. Az Activision szóvivője a Charlie INTEL-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy: „A Modern Warfare 3 remaster, kampány vagy multiplayer, nem létezik. Minden ezzel ellentétes jelentés téves.”.

 

Ezzel tisztázódott a helyzet, és minden pletyka vagy rajongói remény ellenére az MW3 esetleges átdolgozásáról a cég kijelentette, hogy nem lesz ilyen.

De miért nem készül el az új remastered?

Valószínűleg azért nem lesz Modern Warfare 3 remaster, mert nem volt akkora sikere az előző két résznek. Így szinte erőforrás pazarlás, illetve pénzkidobás lenne egy újabb remaster. Ezt teljesen megértem, mivel rengeteg játékos hangoztatja, hogy mennyivel jobbak voltak az ikonikus játékok, de amikor meg kell vásárolni,  már mégsem annyira jó.

Itt a leaker is azt állítja, hogy a Soap Boundle az MW3 remastered megjelenésével érkezett volna a Warzone-hoz. Valószínűleg ezért kellet ennyi ideig várni a CX-9-re, de mint láthatjuk, a dolgok másképp alakultak.

Mit gondoltok a Modern Warfare 3 remastered ötletének „eltörléséről”?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×