Ilyenek lesznek a Samsung összecsukható telefonjainak luxusváltozatai.

Természetesen a világ nem először lát olyat, hogy egy ismert készüléket elkészítenek egy kicsit drágább burkolattal. Emlékezzünk csak például az arannyal kirakott PS5 konzolra vagy kontrollerre. Most az orosz Caviar cég gondolkodott el egy olyan Samsung mobilon, mely igen szűk rétegnek készült.

13, 8 millió forintot ér majd az új telefon luxusváltozata.

 

Érdekesség, hogy a Samsung még hivatalosan nem rántotta le a leplet a Samsung Galaxy Z Fold3-ról és a Galaxy Z Flip 3-ról, hiszen erre csak jövő héten kerül sor. Ez persze nem akadályozta meg a Caviart abban, hogy elkészítse a drága külső borítással ellátott kiadásokat.

Az úgynevezett Z Flip 3 – Catrina Calavera 18 karátos fehéraranyból készül, 419 darab drágakővel (gyémánt, rubin, smaragd, zafír). A koponyák Diego Rivera, Frida Kahlo férje munkája alapján készültek. A Z Fold3 pedig a Ragnarok nevet viseli.

Ahogy fentebb is írtam, a különleges Samsung mobilok limitált számban készülnek el, ami azt jelenti, hogy igen kevesen csaphatnak majd le rájuk. A luxus Z Fold3-ból csak 99 készül, 10770 dollárért/darab. A Z Flip3-ból pedig csak 20, és itt az ár már 46460 dollár. Ez nagyjából 13,8 millió forint. Jó hír viszont, hogy bitcoinnal is lehet fizetni érte.

Te vennél ilyet?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×