Nem lesz gond a minőséggel, ha valósak az információk.

Az elmúlt napokban a Sony egy fejlesztői konferenciát tartott, melynek résztvevői PSVR-ra fejlesztő programozók, mérnökök voltak. Azt már tudni lehetett, hogy a PSVR 2 specifikációit is leleplezte az óriáscég, de konkrét adatokra egészen csütörtökig kellett várni. Ekkor kezdett el felpörögni a közösségi médiában a PSVR Without Parole videója, melyből több fontos információt is megtudhattunk.

Nézzük is mire lesz képes az új Sony VR headset!

 

A PSVR2 egy-egy 2000×2040 felbontású, OLED panellel lesz felvértezve, így ebben már kapásból lekörözi a roppant népszerá Oculus Quest 2-t is. Ezen kívül támogatni fogja a HDR technológiát is, így mélyebb, „tökéletes” feketéket és jóval nagyobb kontrasztarányt kaphatunk az LCD technológiával felvértezett társakhoz képest.

A VR szemüveg 110 fokos látószöggel (FOV) fog majd rendelkezni, így 10 fokot ver rá az előző PSVR-ra és körülbelül 20-at az Oculus Quest 2-re. Az eszközhöz tartozó kontrollereket már korábban ismertette a Sony, természetesen akkor már be is mutattuk őket, ide kattintva meg is tekintheted azokat. Papíron jól hangoznak a fenti specifikációk, reméljük hamarosan a Sony hivatalosan is leleplezi az újdonságot.

A borítókép természetesen csak koncepció. 

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×