A League of Legends fejlesztői reagálnak a játékosok által kívánt Teemo átdolgozásra.

Teemo egykor a Riot League of Legends átdolgozási listájának élén állt. Most úgy tűnik, hogy a hírhedt Yordle változatlan marad, mivel a fejlesztők visszautasították a fürge felderítő átdolgozását. Szereted vagy utálod, Teemo a League of Legends arca. A gombadobáló, nyilakat lövöldöző ugráló yordle rengeteg merchandise alapja lett az évek alatt.

A Riot egyszer tesztelt egy átdolgozást Teemo számára a 9. szezonban. A változtatások forradalmasítani akarták a yordle-t, hogy „több Teemo-t adjon a Teemo játékosoknak” közölte a játékmenet tervező Jeevun Sidhu.

A Toxic Shot mérgét áthelyezték a passzívjára, a lopakodását pedig aktív képességre helyezték át. Még a megvakított automatikus támadások animációját is átdolgozták, hogy a támadások fizikailag is célt tévesszenek.

A változtatásokat azonban soha nem érkeztek, és valószínűleg nem is fognak, mivel August „August” Browning, a bajnok dizájnere egy nemrégiben lezajlott streamben elmondta a játékosoknak, hogy

Teemo valószínűleg soha nem fog átdolgozásban részesülni.

Az indoklás?

Teemo a LoL egyik legnépszerűbb bajnoka, magas a választási aránya és a „Teemo mainek”-nek átlagon felüli elkötelezettsége. Az átdolgozása valószínűleg elűzné az elkötelezett játékosok nagy részét.

Azért hozom ezt fel, mert Teemo remek helyen van. Ez alatt azt értem, hogy rengeteg ember van, aki szereti Teemót, és játszik Teemóval, és jól érzi magát vele, és úgy gondolja, hogy Teemó fantasztikus” – mondta August egy mostanra törölt augusztus 3-i Q&A streamben.

„Amikor egy ilyen karakter átdolgozásán gondolkodunk, az első dolog, amit meg kell kérdeznünk magunktól, hogy ‘egyáltalán meg kell-e próbálnunk az átdolgozást?’. Az emberek még szeretik Teemot, és könnyen lehet, hogy olyat változtatunk, amit a játékosok szerettek, és olyanná változtatjuk, amit nem szeretnének.”

„Sokszor, amikor megpróbáltuk átdolgozni Teemót, minden munkánknak az lett a vége, hogy csak rosszabbá tettük őt.”

Bár August elismerte, hogy egy Teemo átdolgozás megoldhatná néhány problémáját, és „egészségesebb” bajnokot csinálna belőle, nem éri meg a kockázatot.

Szóval, ha örültök, ha nem ,úgy tűnik nem lesz Teemo rework.

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×