Néhány évvel ezelőtt egy Youtuber elképzelte, hogy milyen lenne, ha készülne magyar operátor a Rainbow Six: Siege-be. Hát, ilyen is lehetne.

Minden rendszeres Rainbow Six: Siege játékos előbb-utóbb eljut ahhoz a gondolathoz, hogy milyen jó lenne, ha végre bekerülne valamilyen magyar származású operátor a játékba. Persze a parittyás, ostoros, betyár operátorelképzelésen túl néha születik olyan ötlet is, aminek valójában lehetne alapja. Néhány évvel ezelőtt egy Youtuber készített egy videót, melyben megálmodta, hogy a milyenek is lehetnének az R6S magyar operátorai. A mai cikkben erre a videóra emlékezünk.

A magyar TEK operátorok: Tech és Eagle

 

Tech

Ami a támadó operátort illeti, Kovács József, vagyis Tech olyan kamerát használt volna, melyet a falon keresztül tud elhelyezni, akár a behúzott falon keresztül is. Talán picit olyan lehet, mint most Zero kamerája.

Eagle

Varga Béla, mint védő operátor olyan képességet kapott volna, ami valójában már megvalósult. Bélának a koncepcióban olyan szemüveget képzelt el, ami átlát a flash gránáton, illetve a füstön. Nos, ezt a szemüveget Warden már birtokolja.

Új map

Ami ennél is érdekesebb, hogy a koncepció szerint egy friss map is érkezik a két magyar operátor mellé, ami szintén hazánkhoz köthető. Erről ez a kép készült.

Természetesen a fenti dolog egy több éves kitalált koncepció, semmilyen valóságalapja nincsen, és nem valószínű, hogy megvalósul. Viszont ez jó táptalaj biztosít ahhoz, hogy mi magunk is kitaláljunk egy koncepciót.

Te milyen képességet adnál egy magyar operátornak?

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×