A tegnapi nap Messiről szólt, de mindemellett ne felejtsük el, hogy szépen lassan egyre több mindent megtudunk a FIFA 22-ről. Célkeresztben a karrier mód.

A tegnapi brutális átigazolási hírek mellett befutott egy FIFA 22 karrier mód előzetes is, ahol az EA néhány újításról mutatott meg néhány snittet. Lássuk, mit tartogat számunkra jövőre az offline játékmód.

Bár legtöbben a FUT szerelmesei, azért a FIFA karrier módról se feledkezhetünk meg. Rengeteg újítást kapnak idén azok, akik ezt a játékmódot választják. A FIFA 22-től kezdve teljesen egyedire szabhatjuk klubunkat. A PES-ben ezt már korábban is megtehettük, most úgy néz ki, hogy a FIFA is hajlandó erre a lépésre. A címer és a mez is egyénire szabható, így mi dönthetjük el, hogy milyen köntösbe szeretnénk öltöztetni a csapatunk. További jó hír, hogy a címer a mezen is megjelenik, így nem csak egy szürke logót kapunk majd a szerelésre.

karrier

A FUT-ban már tavaly is láthattuk, de idén a Karrier módba is bekerül az egyedi stadion tervezés. Én mikor először láttam ezt a lehetőséget picit többre számítottam, de reméljük, hogy a karrier módnak köszönhetően több lehetőséget kapnak a felhasználók, mint tavaly az UT alatt.

 

A mezhez és a címerhez is egy csapat is dukál. A vadi új csapat építés funkciónak köszönhetően már ez se akadály, és könnyedén összerakhatjuk saját keretünket, mellyel bármelyik bajnokságba azonnal becsöppenhetünk.

 

Rengeteg új animáció, köztük öltöző jelenetek is kerülnek az új játékba. És ami talán nagyon fontos, hogy teljesen átszabják a skill, valamint trait fát is, így egy teljesen új összeállítást adhatunk karakterünknek. Emellett a perkök is változnak, szóval nagyon sok újdonsággal kecsegtet a FIFA 22.

Ha szeretnétek többet olvasni, akkor itt tudhattok meg többet a FIFA 22 karrier módjáról.

Ti örültök ezeknek a változásoknak?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×