Ha valaki már nagyon várja a Far Cry 6 megjelenését, most pár napig ingyen hangolódhat rá a Far Cry 5 végigjátszásával.

Bár a következő Far Cry élményre még 2021. október 7-ig várnunk kell, ez nem jelenti azt, hogy ne lövöldözhetnénk egy kicsit. Az ötödik rész ugyanis a Ubisoft jóvoltából most teljesen egészében ingyen játszható, legalábbis egy limitált ideig.

Augusztus 5 és 9 között a Far Cry 5 ingyen játszható.

A fenti időszak alatt egyébként a teljes játék elérhető, a tartalom tehát nem limitált. Az idő lejárta után azonban a játékot meg kell venni, tehát nem marad meg. A játékot egyébként már most elő lehet tölteni, szóval ha holnap játszani szeretnél, már el is kezdheted a letöltést. A játék egyébként minden platformon elérhető lesz az időszak alatt ingyen: Google Stadia, PC (Ubisoft Connect), Epic Store, Xbox One, PS4.

Az ajánlatért kattints ide!

Far Cry 5

A karizmatikus Joseph Seed próféta és hűséges rokonai – The Heralds – által vezetett Eden’s Gate csendben beszivárgott a valaha csendes kisváros mindennapos életének minden részébe. Érkezésed arra ingerli a szektát, hogy erőszakkal átvegye az uralmat a régió felett, neked pedig lángra kell lobbantanod az ellenállás szikráját, hogy felszabadítsd a megostromlott közösséget.

https://youtu.be/Whl28r8dVMU

 

Te kipróbálod a játékot ingyen?

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×