Tegnap óta egy friss zombis eventet próbálhatnak ki a Rainbow Six: Siege játékosok, így szeretnénk tudni, hogy kinek hogy tetszik.

Azok, akik tegnap elindították a Rainbow Six: Siege-et, láthatták, hogy egy új játékmód indult, mely egyébként augusztus 3 és 24 között pörgethető. A THE CONTAINMENT névre hallgató event bevezetése azért is érdekes, mert ugye érkezik a Rainbow Six: Extraction cím, ami kifejezetten a zombikra épít majd. A most megjelent játékmódban azonban nem PvE módon találtunk, hanem -ahogy mindig- 5v5 csaták várnak, csak egy kicsit máshogy.

Szeretjük a CONTAINMENT játékmódot?

Ha valaki még nem próbálta ki, a játékmód lényege, hogy a védők zombik (Proteans), 650 HP-val rendelkeznek, ha túl messzire merészkednek az épülettől, akkor a játék könyörtelenül végez velük. Fegyverekhez sem férnek hozzá, dash charge-dzsal és Barbed Wire-rel kell túljárniuk az Attacker játékosok eszén. Tehát zombiként (védőként) csak a késelés játszik. A támadók természetesen használhatnak fegyvert.

Igen érdekes döntés a Ubisofttól, hogy ilyen játékmódot indított, de talán pont így próbálnak mindenkit ráhangolni, az egyébként ismét késleltetett Extractionre.

A kérdés persze az, hogy kinek hogy tetszik a játékmód? Szavazz!

Neked bejön a THE CONTAINMENT játékmód?

Igen, nagyon tetszik.
Nem, szerintem nagyon rossz.
Néha poénól elmegy, de nem lehet komolyan venni.
A legjobb játékmód eddig.
Kipróbáltam egyszer és elég is volt.

Köszönjük, hogy szavaztál!

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×