Egy régóta fennálló CS:GO hiba, mely megkeseríti a játékosok életé, még mindig nem került javításra. A közösség szinte már könyörög.

Ó, igen, a jó öreg walk accuracy hiba, mely valóban évek óta bosszantja a profi játékosokat. Egyes játékosok addig is elmentek, hogy több alkalommal maguk kínáltak megoldást rá. Olyan CS:GO youtuberek és elemzők, mint Zoddom, Birkir, Altimor és SlothSquadron külön kiemelték a walk accuracy hibát a játékban, sőt kielemezték, hogy segítség a Valve munkáját a javításban.

A javítás azonban még mindig nem érkezett meg, annak ellenére, hogy egyre többször hallunk róla ismét.

A walk accuracy hiba lényegében annyit tesz, hogy amikor a játékos leguggol, a rendszer azt hiszi, hogy a játékos fut. Emiatt persze a lövés pontossága is eszerint változik. Az mindenkinek természetes, hogy a lövés pontossága futáskor teljesen megváltozik, ám emiatt ez a guggolásra is igaz.

Zoddom ismét felvetette a problémát, miután egy ezzel kapcsolatos videó felbukkant a Redditen. Zoddom még egy februárban közzétett videója alaposan elmagyarázza a problémát. Ne hagyd ki, mert tényleg nagyon érdekes.

 

„Ez a hiba van a legnagyobb hatással a játékmenetre” – mondta Zoddom. Emiatt nagyon könnyen elveszthetünk egy olyan kört, amit meg kellett volna nyerni, és sajnos igen gyakran fordul elő. Miközben egyre többen ismerik meg a CS:GO walk accuracy hibáját, egyre hangosabbak azok a kommentek is, melyek a javítást követelik.

Szerinted a Valve végre megoldja a problémát?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×