A fejlesztők nem bízzák a véletlenre a dolgot.

Az Epic Games a várakozásoknak megfelelően hétfő késő este bejelentette a Fortnite v17.30-as frissítését. Nem ért minket meglepetés, hiszen múlt héten már felkerült a Staging szerverre, így nem volt kérdéses az érkezése.

Azt is lehetett tudni, hogy ebben a frissítésben érkeznek meg az event fájlok az Ariana Grande koncerthez. Természetesen itt nem állunk meg, hiszen az Epic Games-ről beszélhetünk. A frissítésben több új kozmetikai tárgy is érkezett, frissültek kisebb-nagyobb fájlok, bővült a Creative szekció is.

Nézzük is meg, hogy miket hozott el még a frissítés az adatbányászok szerint!

Grab-Itron

Már régóta a fájlokban bujkál a fegyver, de egészen idáig kellett várnunk arra, hogy a fejlesztők megnyomják a nagy pirost gombot. Egy pofás trailert is kapott az újdonság, indulhat a pusztítás.

Rebirth Harley Quinn stílus

 

A Rebirth Harley Quinn tulajdonosait megajándékozza a cég egy új stílussal. Nagy változásokkal nem találkozunk, a hajszín kombinációján változtattak a designerek, hogy passzoljon az új Suicide Squad filmhez.

3x nagyobb az event, mint a Travis Scott koncert

A Travis Scott koncert körülbelül 420 megát foglalt el a gépünkön, kicsomagolt állapotban. Az Ariana Grande esemény körülbelül 1.2 gigabájtos lehet ebben az állapotában, ami azt jelenti, hogy pont 3x nagyobb. Az Epic Games nem bízza a véletlenre, bizonyára kiváló audiovizuális élményt kapunk majd a hétvégén.

Új Creative tárgyak

 

Kevin visszatér?

 

Frissült pár fájl, mely Kevinnel a játék kockájával kapcsolatos. A leakek is utaltak már a visszatérésére korábban, úgy tűnik nem tévedtek.

Új lobby háttér

 

Clark Kent NPC

 

Egyre közelebb vagyunk a Superman outfit megjelenéséhez, így stílszerű volt Clark Kent NPC-t is behozni a játékba.

Ariana Grande Glider és Csákány

 

Új Suicide Squad spray-ek – Potenciális új skinek

 

Új Bundle-ök

 

Új Party Tooper stílus

 

Új Pulse Rifle variáns

 

Új kozmetikai tárgyak

 

Új Creative assetek

 

Új Locker Bundle

 

Ahogy látható az Epic Games tényleg nem bízza a véletlenre a dolgot. Az event mérete óriási, a legbrutálisabb eseményt láthatjuk majd hétvégén. Több új skin is érkezett, de természetesen mindenki az Ariana Grande outfitre vágyik a legjobban, mely egyelőre félig-meddig titkosítás alatt van.

Érkezett pár új fegyver is, az egyik egy gravitációs eszköz, a másik pedig a Pulse Rifle egy Burst változata. A fejlesztők ezúttal kimondottan sok titkosított fájlt raktak a frissítésbe, így az elkövetkezendő napokban több meglepetésre is számíthatunk majd.

Várjátok már a hétvégi eventet?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×